Mos ik nga vendi yt, nëse ti mund të punosh në Gjermani, mund të punosh dhe këtu! MOS IK!

Nga: Gjyla Çeliku

Pse s’duhet të shpërngulemi nga trojet tona?

Sepse ne realitet nese ne te gjithe kontribojme, kerkojme dhe punojme ne vendin tone, une them qe ka perspektive. Perderisa ti mundesh te punosh fushen e Gjermanise, ti mundesh te punosh edhe tenden.

Nese ti pastron ne Gjermani, mund t’pastrosh edhe n’vend tendin dhe aty aty t’del hesapi. Shperlarjen e trurit te te rinjeve qe atje parate na ecin ne rruge e bejne me qellime te caktuara, per spastrim etnik. Politikat shqiptare e kane humbur orientimin ndaj rinisë dhe popullit, per arsye te ruajtjes se pozitave te tyre dhe duke u shtyer me njeri tjetrin.
Agjencionet perfitojne edhe nga firmat ku i dergojne, por edhe nga klientet qe dergojne.
Per fund:
Jemi ne nje katrahure kombetare te dhimbshme qe duhet ts gjithe te ndihmojme dhe ta ndalojme!
Ne rinojme, permbushim vendet e Gjermanise ku popullata eshte plakur, por zbrazim trojet tona duke harruar amanetin e te pareve te cilet te vetmin opcion mbijetese e kishin bujqesine dhe blegtorine, jetonin koken lart dhe krenarë, sot perseri ngelin te vetmuar me lot ne sy, krenarë dhe atdhetarë!
Ne?
Une do qendroj ketu, ndalu edhe ti me mua!


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu