Musa Xhaferi kërkon shkarkimin e ministrave të BDI-së, ose do të eskalojë lufta

“Dorëheqje të zëvendëskryeministrit të parë Artan Grubi dhe disa minisrtrave tjerë ose Ali Ahmeti ti ndryshoj në të kundërtën lufta në BDI do të eskaloj” është shprehur Musa Xhaferi si njeriu kryesor i “Grupit të Zjarrit” për SllobodenPeçat përcjell Top24

Përderisa Xhaferi publikoi luftë të re nëse nuk ndryshohen ministrat, Grubi mohon të ketë ndarje në BDI dhe thekson se janë të reshtuar pas liderit Ali Ahmeti. Për Ahmetin, sërish pakënaqësia e grupit të zjarrit nuk është shqetësuese dhe mendon se përmes debatit do ta tejkalojnë.

Për deri sa Bexheti dhe Mexhiti nnuk zbuluan detaje nga bisedimet me liderin e partisë vetëm ate që mbeten në pozicionet për ndrimin e ministreve, Xheferi në bisedë për “Slloboden Peçat” hapur e porositi liderin Ahmeti se problemet politike dhe kërkesat në parti nuk mund ti zgjidhë me degët dhe kështu të amortizoj pakënaqësitë.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu