Nevzat Bejta: Artan Grubi e ka promovuar më shumë veten se sa mua në fushatën time

Në emisionin Klan Debat, Nevzat Bejta ka folur pa dorashka ku ka kritikuar direkt Artan Grubin duke thënë se edhe në Gostivar nuk kanë ndihmuar atë por ka promovuar veten siç din ta bën ai dhe jo të më përkrah mua si kandidat për kryetar të komunës.

”Artan Grubi në fushatën time ka qenë i zërshëm por ai ka promovuar veten dhe jo mua, unë kam qenë kandidat në BDI dhe jo Artan Grubi. Ju lutem meritat e Ali Ahmetit dhe BDI-së nuk mund t’ia leni Artan Grubit” – tha Nevzat Bejta.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu