Nikollovski: Nuk ka Zëvendëskryeministër të Parë, gjithë zëvendëskryeministrat do të jenë të njëjtë

Aleksandar Nikollovski nga VMRO-DPMNE tha se nuk do të ketë Zëvendëskryeministër të Parë, pasi sipas tij, të gjithë do të jenë të njëjtë.

-Pse mbetet funksioni zëvendëskryeministër i parë?
-Nuk mbetet. Unë edhe kolegëve tuaj gazetarë iu paraqita që t’i sqaroj, nuk do të ketë punë të tilla!
-Do ta fshini?
-Po.
-Do me thënë Izet Mexhiti nuk do të jetë zëvendëskryeministër i parë?
-Ai do të jetë zëvendëskryeministër në Qeveri, siç do të jem unë dhe…


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu