Pakënaqësi ndaj Selës, nis përçarja në ASH

Përfaqësues të disa degëve të ASH-së, të cilët kanë ngelur të pakënaqur nga Kongresi i kësaj partie, si dhe nga mënyra e menaxhimit nga kreu i saj, kanë zhvilluar një takim koordinativ.

Në takim kanë marrë pjesë përfaqësues nga degët: Kumanovë: Likovë, Çair, Shutkë, Çuçer Sandevë, Veles, Butel, Gazi Babë dhe Saraj.

Këto degë kishin paralajmëruar edhe para kongresit pakënaqësitë e tyte, të cilave u ishin bashkangjitur edhe degë të tjera.

Kreu i ASH-së Ziadin Sela, pakënaqësitë dhe fraksionizmin brenda partisë i ka quajtur si tentim të pushtetit për ta përçarë partinë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here