Prifti që simpatizon Islamin, një zambak në Srebrenicë: Kjo është ajo që bëjnë të pabesët!

Në Potoçari, në 23-vjetorin e masakrës së Srebrenicës, ishte dhe Mitropoliti i Malit të Zi, Mihailo, i njohur për sloganin e tij se “pa bashkëjetesë nuk ka jetë”, kreu i Kishës Ortodokse malazeze vuri një zambak në memorialin e viktimave dhe tha:

“Për mua, ky është gjenocidi më i madh në Evropë pasi në një vend për pesë ditë u vranë 78000 njerëz. Edhe sot, 35 njerëz u varrosën këtu. Çdo vit varrosen kufoma të reja dhe unë besoj se numri i të viktimave do të kalojë 10 mijë ose më shumë”.

Në armiqësi me Kishën Ortodokse serbe dhe simpatizues i Islamit, Mihalio, akuzoi këtë kishë si frymëzuese të krimeve në Bosnje, që sipas tij bazohen dhe te urrejtja fetare. /Tesheshi

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here