Qeveria ka vendosur të kufizojë çmimin e druve të zjarrit dhe peletit

Me propozim të Ministrisë së Ekonomisë, qeveria ka miratuar një rezolutë për vendosjen e çmimeve maksimale të shitjes me pakicë për produkte individuale, veçanërisht dru zjarri lisi; Dru zjarri ahu dhe pelet.

Çmimet maksimale për dru zjarri të dushkut dhe ahut janë deri në 4.500,00 denarë për metër katror (m²) dhe deri në 6.429,00 denarë për metër kub (m3).

Në të njëjtën kohë, qeveria nxori një dekret që i jep fund vlefshmërisë së Dekretit të Kushteve të Veçanta në Shitje me Pakicë, i cili ngriu marzhin për dru zjarri lisi dhe ahu dhe peletat e druve të zjarrit deri në 10% për të gjithë tregtarët./InfoShqip.com


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu