Rafis Aliti-Mësuesi: Ali Ahmeti nuk ka lëshuar pe para ultimatumeve

Sa e njoh Ali Ahmetin dhe “Grupin e zjarrit”, ai (Ahmeti) nuk ka lëshuar pe para ultimatumeve, kemi debatuar dhe janë marrë vendime, tha kreu integrist Ali Ahmeti në emisionin Clik Plus në TV21.

“Kam biseduar edhe për këtë, kemi pasur qëndrime të ndryshme, por përsëri kemi gjetur kompromis…”, tha Aliti.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu