Reklama 40 sekondëshe që po tronditë botën (Video)

Unë kamë të drejtë të jem i lumtur, i sigurt dhe me ngrohtësi, të ndihem i dashur.

Këto janë disa nga fjalët që ky i fëmijë i thotë në këtë spot 40 sekondësh, që fton të luftohet për të mbrojtur të drejtat e fëmijëve.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu