Shilegov : Prioritet I VMRO-së dhe BDI-së janë paratë dhe tenderet

LSDM ka reaguar reth konkluzioneve për vërshimet që kapluan Shkupin, te miratuara mbrënë në Kuvendin Republikan.

Përfundimet që dje i morën shumica parlamentare nga VMRO dhe BDI nuk munden ti zgjidhin problemet e shumta të qytetarëve që kanë dëme nga vërshimet, këto përfundime nuk janë asgjë vetëm se mbulesë e mosfunksionimit të institucioneve, mosaftësia dhe ikja nga përgjegjësia akuzojnë nga LSDM .

“Edhe në këto moment për Nikolla Gruevskin dhe VMRO-në më me rëndësi është marketingu politik. Kjo mënyrë e sjelljes së Nikolla Gruevskit dhe VMRO-së vërteton që nuk kanë brengosje të sinqertë për katastrofën dhe tragjedinë që I kaploi qytetarët. Në vend të mos përgjegjësis për mos funksionimin në vend të mos zgjidhjes të problemeve të qytetarëve prioritet I VMRO-së dhe BDI-së janë paratë dhe tenderet. Paratë e rrotës panaromike ,busteve , parat e tendereve duhet të shkurtohen për tu ndihmuar qytetarëve” – tha Petre Shilegov nga LSDM


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu