Si të mbeteni shtatzënë më shpejt, më sigurt dhe krejt kjo në mënyrë natyrale?

Të mbetesh shtatzënë me të vërtetë është një gjë e lehtë. Sidoqoftë, shtatzënia shpeshherë është e vështirë kur kemi probleme shëndetësore.

Sidoqoftë, gjithmonë është e mundur kur i dimë hapat dhe përpiqemi vazhdimisht, transmeton Telegrafi.

Nëse keni qenë duke përdorur pilula kundër shtatzënë qe një kohë të gjatë, është mirë të filloni t’i ndalni ato disa muaj para se të përpiqeni të mbeteni shtatzënë.

Mirëpo, përveç kësaj, janë edhe disa këshilla tjera që duhet ndjekur për të mbetur shtatzënë.

Këto këshilla janë:

* Komunikoni mirë me partnerin rreth vendimit për të mbet shtatzënë

* Bëni seks rregullisht dhe me pasion

* Bëni seks një herë në ditë afër kohës së menstruacioneve

* Bëni një stil të shëndetshëm të jetesës dhe konsumoni ushqime të shëndetshme

* Konsumoni më shumë vitamina, duke u siguruar që trupi t’i merr të gjitha vitaminat dhe mineralet për të cilat ka nevojë që sistemi trupor të funksionojë në mënyrë të duhur. /Telegrafi/


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu