SKANDALOZE/ Shikoni çfarë deklarate bën Nevzat Bejta gjatë përurimit të një tereni sportiv (VIDEO)

Kryetari i komunës së Gostivarit sot ka berë një tjetër deklaratë skandaloze, në përurimin e një tereni sportiv ai ngatërrohet me fjalët e tij duke i bërë të paqarta ato për të gjithë dëgjuesit, deklaratën në vijim do ta ndiqni tekstuale dhe me video.

“Sporti është gjëja më e mirë, është pjesa ose ma mirë të them shtylla kryesore e zhvillimit kulturor të një shoqërie, do me thënë është një prej shtyllave të para: besimi vjen, muzika, po vjen sporti, pastaj vjen historia, në fund vjen mjekësia. Nëse fëmijët tanë edhe rinistët edhe banorët do mirren me aktivitete të sportit unë ju garantoj se ata nuk do kenë nevojë shumë të shkojnë në kontroll mjekësore se shtylla kryesore e kulturës është mjekësia, edhe përpara mjekësisë vjen muzika, sporti, historia, gjeografia, astronomia, matematika e këto tjerat.”/InfoShqip.com

Ndiqni videon e mëposhtme:


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu