Ballina Etiketimet Bosnje

Etiketim: bosnje

Çfarë po `ngatërrojnë` serbët në Bosnjë? Gjermanët: Nëse krijohet Serbia e...

Në Bosnjë dhe Hercegovinë serbët dëshirojnë të përfundojnë bashkëqeverisjen me myslimanët dhe kroatët. Një rrezik për Ballkanin, shkruan analisti Stefen Honig për median gjermane...

Një në një miliardë: Ushtari që shërbeu në Bosnjë ishte “vdekur...

Një ushtar, 18 muaj të jetës së tij i kaloi si një “kufomë në këmbë”, për shkak të sëmundjes që e bënte të besonte...