Ballina Etiketimet Fatime fetai

Etiketim: fatime fetai

Këta janë pesë njerëzit e vitit 2016 në Maqedoni, mes tyre...

Gazeta ‘Utrinski Vesnik’ ka shpallur listën e personave që e vulosën vitin 2016 në Maqedoni, ku në mesin e tyre është edhe prokurorja speciale...

Cila parti do të jetë në pushtet pas 11 dhjetorit? Ja...

A do të mundet të funksionojë normalisht Prokuroria Speciale Publike, në rast se partitë e njëjta kthehen në pushtet edhe pas 11 dhjetorit? Kjo...

Mijallkov dy orë në raport para Fatime Fetait

Sasho Mijalkov ish drejtori i Drejtorisë për siguri dhe kundër zbulim sot ka ardhur në Prokurorinë Speciale Publike për t`u marr në pyetje. Mediet jo...

Elizabeta i përgjigjet Fatimes (PRESS-LIVE)

Ministrja e Kulturës Elizabeta Kançevska- Milevska ka filluar  të mbajë press konferencë në Muzen e VMRO-së. Ftesën për pres konferencë deri tek mediat kjo ministri...

Fatimja publikon keqpërdorimet me miliona euro të cilat i kanë bërë...

Prokurorja Speciale, Fatime Fetai ka publikuar dy rastet ku funksionarët e qeverisë maqedonase janë të përfshirë në kriminalitet financiar në vlerë prej miliona eurove. Fetai...

Një ministre dyshohet për manipulime te muzeu i VMRO-së, ja emri...

Gjatë furnizimeve publike për SHA “Beton Shtip” dyshohet për manipulime të bëra në ndërtimin e disa muzeve dhe objekteve tjera të kulturës, mes të...

Fatimja sot godet e veshur kuq e zi (VIDEO)

Ka filluar pres konferenca e Prokurorisë Speciale Publike, të cilët po e mbajnë prokuroret Fatime Fetai dhe Lençe Ristevska. Prokurorja Katica Janeva nuk mori pjesë...

Lajmet e fundit