Ballina Etiketimet Fetare

Etiketim: fetare

Bashkëjetesa fetare në Elbasan, kalaja e tre feve

E përmendur vazhdimisht për tolerancën e saj, Shqipëria njihet në mënyrë të konsiderueshme për mospasjen e konflikteve me baza fetare. Shembull i gjallë jo...

Bashkësia Islame në Maqedoni padit Menduh Thaçin

Bashkësia Fetare Islame sot ka dorëzuar në Gjykatën Themelore të Shkupit padinë ndaj kryetarit të PDSH-së Mendu Thaçi, për siç thonë ata, shpifje dhe...