Ballina Etiketimet Jugohrom

Etiketim: jugohrom

Punëtorët e Jugohromit të martën bllokojnë rrugët

Sindikata e Jugohromit ka paralajmëruar protesta të reja javën që vjen. Protesta është paraparë që të mbahet në autostradën Tetovë-Shkup, tek pagesa rrugore në...

“Jugohrom” kërkon afat shtesë për filtrat, punëtorët kërcënojnë me protesta

Kombinati i Jugohromit sipas gjitha gjasave do të mbetet i mbyllur deri në fund të muajit prill, ndërsa procedura për vendosjen e filtrave pritet...

Ameti kategorik se “Jugohrom” nuk do të hapet as pas 90...

Vendimi i inspektoratit është i sjellë në bazë të ligjit që është transparent dhe publik. Cilësimet e këtilla janë të pabaza dhe të pavërteta....

OJQ-të: Mbyllja 90 ditëshe e “Joughromit” , për pikë politike (VIDEO)

Shoqatat ekologjike në Tetovë thonë se nuk kanë qenë të informuara se vendimi i Ministrisë Ambientit jetësor parasheh mbylljen e kombinatit të Jugorhomit vetëm...

“Jugohrom” do të hapet pas zgjedhjeve?

Kombinati Jugohrom është mbyllur vetëm për 90 ditë, deri pas zgjedhjeve parlamentare. Alsat M ka siguruar dokumentin e Inspektoratit të Ministrisë së Ekologjisë në...

Arifi: Jugohromi filtrat, ose të mbyllet!

Unë si e para mes të barabartëve në qytetin tim, propozoj dhe qëndroj fuqishëm pas faktit që nëse nuk janë përmbushur kushtet dhe nuk...

Oxhaqet e “Jugohromit” tani nxjerrin edhe flakë, jo vetëm tym

Deri sa kryetari i BDI-së Ali Ahmeti po bëhet gati të fillojë fushatën me varreza dhe eshtra në Zajaz, varreza të reja masive për...

Jugohromi vazhdon “të mbysë” Tetovën dhe fshatrat përreth saj (VIDEO)

Çështja e Jugohromit në Tetovë vazhdon të mbetet akoma e pazgjidhur. Fabrika e Jugohromit nuk di të ndalet së helmuari tetovarët dhe fshatrat përreth saj. Një...

Lajmet e fundit