Ballina Etiketimet Korrupsioni

Etiketim: korrupsioni

‘Përkrahje për parandalim efektiv dhe luftë kundër korrupsionit’

Me rastin e përfundimit të Tuning Project dyvjeçar ‘Përkrahja për parandalim efektiv dhe luftë kundër korrupsionit’ sot Komisioni shtetëror për parandalimin e korrupsionit organizon...

Lajmet e fundit