Ballina Etiketimet Ministria e kultures

Etiketim: ministria e kultures

Buxheti për kulturë në vitin 2017 më i madh për 15,4%

Buxheti për vitin 2017 i Ministrisë së Kulturës është 4.085.279.000 denarë dhe në krahasim me vitin 2016 është më i madh për 546.198.000 denarë...

Kinfiskohen dokumentacione nga Ministria e kulturës e Maqedonisë

Prokuroria Speciale Publike (PSP), me urdhër gjyqësor, mbrëmë ka konfiskuar dokumentacione nga Ministria e Kulturës, për një lëndë që lidhet me projektin ”Shkupi 2014”,...