Ballina Etiketimet Ndihma

Etiketim: ndihma

Tensionet me Greqinë, Turqia mbështet Shqipërinë me 630 000 euro pajisje...

Shqipëria dhe Turqia kanë nënshkruar në prill të këtij viti një marrëveshje për të ndihmuar vendin tonë me trajnime dhe pajisje ushtarake. Ministria e Brendshme...

Kryqi i Kuq ndihmon 4000 familje me 250 euro, këtë javë...

Kryqi i Kuq i Maqedonisë filloi me përgatitjet teknike dhe administrative për të bërë shpërndarjen e të hollave të cilat janë grumbulluar në xhirollogarinë...