Ballina Etiketimet Shqiptareve

Etiketim: shqiptareve

Dibër, përfaqësimi i shqiptarëve i mjerueshëm, shqipja nuk respektohet (VIDEO)

Pjesa më e madhe e të punësuarve në institucionet në Dibër janë nga komunat tjera. Kështu reagojnë nga shoqata qytetare “Një dollarë për Dibrën”...

Shqiptarëve u mohohet arsimi në gjuhën amtare në Maqedoni (VIDEO)

“Këta 12 nxënës të fshatit Banjicë të komunës Çashkë të Velesit asnjëherë nuk kanë fatin që të mësojnë 36 shkronjat të alfabetit të gjuhës...

Platformë maqedonase si kundërpërgjigje ndaj shqiptarëve?

– Pas hartimit dhe publikimit të platformës shqiptare nga tre partitë shqiptare në Maqedoni, në opinion tanimë po flitet se po përgaditet edhe një...

Diskriminimi i shqiptarëve në Shkup, kreu Trajanovski: GABUAM! (VIDEO)

Kryetari i qytetit të Shkupit Koce Trajanovski ka pranuar se janë bërë lëshime gjatë miratimit të vendimit për ndarjen e linjave mes autobusëve privat...

Raporti sekret i CIA’s: Si i frikoheshin serbët shtimit të shqiptarëve

Shërbimi sekret amerikan CIA së fundi ka publikuar rreth 13 milionë faqe, dokumente që më parë kishin qenë të klasifikuara si Top Sekret. Në...

“Platforma e shqiptarëve nuk e rrezikon Maqedoninë”

Platforma e përbashkët e shqiptarëve nuk prek në shtetësinë e Maqedonisë, nuk provokon etnitete tjera. Kështu ka deklaruar ish ministri Mersim Pollozhani në emisionin...

Lajmet e fundit