Taravari pro zgjedhjeve të dyfishta: Si shtet i vobegët nuk na duhen dy palë zgjedhje

Arben Taravari, kryetar i ASH-së, i qendron idesë së tij të mëparshme që zgjedhjet e ardhshme parlamentare të mbahen bashkë me ato presidenciale.

Sipas tij, dy janë arsyet pse duhet të mbahen zgjedhje të dyfishta, e para për shkaqe financiare dhe e dyta që mos nxirret popullata brendas disa muajsh dy herë për të votuar.

“Unë e kam thënë edhe më para se si shtet i vobegët nuk na duhen dy pale zgjedhje. Unë jam ithtarë i asaj që në raundin e dytë të zgjedhjeve presidenciale të mbahen edhe zgjedhjet parlamentare. Nuk mendoj se ka edhe populli por edhe partitë politike kondicion që brenda dy-tre muajsh të mbahen dy palë zgjedhje”, deklaroi kryetari i ASH-së, Arben Taravari.

Sipas Taravarit për zgjedhje të dyfishta do të duhet koncensus mes të gjitha subjekteve politike të vendit.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu