“Të fortët” thirje për protesta

orcat e bashkuara maqedonase” dhe “Të fortët”, bëjnë thirrje popullit maqedonas, dhe gjithë organizatorëve, tifozëve si dhe simpatizantëve të partive politike të marrin pjesë në protestë që do të organizohet më 27 shkurt para zyrës së BE-së, transmeton Medial.mk.

Në tentativë të tradhtisë nacionale nga ana e pushtetarëve do të përgjigjemi me bashkim të popullit dhe fuqishëm do të mbrojmë vendlindjen tonë, theksohet në njoftim./Medial.mk/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here