Tjetër skandal me profesorët Beadini, zbulohen plagjiatura të reja

Plagjiaturat e Nexhbedin Beadini dhe Sheqibe Beadini nuk kanë te ndalur. Në redaksinë e Newss33 kanë arritur edhe disa argumente që vazhdojnë të plasohen në publik.

Plagjiatura e radhës ka të bëjë me ”librin e të lartpërmendureve” që ua kanë detyruar studentëve ta blejnë me kosto prej 20€ ndërsa e gjithë kjo plagjiaturë mbi 70% është e marrur nga një libër tjetër Kimia Toksikologjike prof.Besnik Juca.

Në fotot e arritura në redaksinë tonë shihen vetëm disa nga plagjiaturat (copy paste) që ka bërë ”profesori” dhe njëherit ish rektori i Ut-së N.Beadini i cili në vitin 2008 është i akuzuar nga ana e shtetit edhe për keqpërdorim të buxhetit të UT-së.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu