Trojeve shqiptare i shtohen 5 hafizlerë (VIDEO)

Trojeve shqiptare i shtohen edhe 5 hafizlerë. Tre nga Maqedonia dhe dy nga Kosova. Ceremonia e hifzit u mbajtë në Institutit e Hifzit në Medresenë e Madhe në Gjakovë.

Aty morën pjesë edhe përfaqësues të Bashkësisë Islame më në krye myftiun Naim Tërnava.

Videoja më poshtë pasqyron aktivitetin në fjalë:

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here