Universitetit Ndërkombëtar të Strugës i merret akreditimi për Fakultetin e Mjekësisë

Bordi për Akreditim të Arsimit të Lartë në seancën e sotme ka marrë Vendim për anulimin e akreditimit të projektit për themelimin e Fakultetit të Shkencave Shëndetësore pranë institucionit privat të arsimit të lartë Universiteti Ndërkombëtar në Strugë.

Me këtë vendim të Bordit për Akreditimin e Arsimit të Lartë anulohen të gjitha veprimet tjera juridike që kanë të bëjnë me fillimin e punës në Fakultetin e Shkencave Shëndetësore të institucionit privat të arsimit të lartë Universiteti Ndërkombëtar i Strugës”, njoftoi Bordi për Akreditim të Arsimit të Lartë.

Bordi i Akreditimit të Arsimit të Lartë javën e kaluar njoftoi se asnjë student nuk do të regjistrohet në Fakultetin e Shkencave Shëndetësore të Universitetit Ndërkombëtar në Strugë dhe nuk do të fillojë punën deri në kushtet ligjore për akreditimin e programeve të studimit për ciklin e parë të studimeve profesionale. për studimet e përgjithshme të infermierisë dhe kujdesit shëndetësor.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu