VERITAS, revista që bëri hulumtimin për plagjiaturat në UT bën një denoncim: “Po hapin faqe të rejshme në facebook në emrin tonë”

Revista Veritas, hulumtuesja që nxorri në dritë plagjiaturat e disa profesorëve të Fakultetit të Mjekësisë në Universitetin e Tetovës ka bërë një denoncim për krijimin e faqeve të rejshme në emrin e tyre, por që në të vërtetë nuk përfaqësojnë atë revistë.

Bëhet fjalë për një faqe në facebook me emrin “Veritas Mk”, të krijuar ditëve të fundit. Nga revista shprehen se nuk dihen autorët e kësaj faqeje dhe se ata nuk qëndrojnë prapa saj. Është e rëndësishme për opinionin të bëhet e qartë se publikimet nëpërmjet saj nuk përfaqësojnë qëndrimet e kësaj reviste.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu