Vetëm në Dibër nuk u hodh kryqi, nuk kishte kush ta kapte!

Vetëm në Dibër nuk është hedhur kryqi me rastin e festës ‘Uji i bekuar’. Arsyeja e mos hedhjes është mosparaqitja e të rinjve për të marrë pjesë në këtë ceremoni.

Numri i tyre është gjithnjë në rënie për shkak të migrimit.

Mirëpo, aktiviteti u mbajt në kishën ”Shën Petka”, ku besimtarët ortodoks u mblodhën dhe morën ujë, pas bekimit nga prifti.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu