VMRO – DPMNE: LSDM dhe BDI refuzuan propozimet tona për t’i ndihmuar qytetarët

VMRO – DPMNE akuzon deputetët e LSDM-së dhe BDI-së për refuzimin propozimeve të tyre dhe Koalicionit “Për Rindërtimin e Maqedonisë” për t’i ndihmuar qytetarët.

“Me masat tona të propozuara është paraparë mbështetje financiare prej 3000 denarë në muaj deri në fund të prillit për të gjithë prindërit e vetëm, të gjithë nxënësit e shkollave të mesme, të gjithë pensionistët, të gjithë personat e papunë që janë punëkërkues aktiv, të gjithë fëmijët pa prindër dhe kujdes prindëror dhe të gjithë përfituesit e ndihmës minimale të garantuar”, u shpreh Bojan Stojanovski nga VMRO – DPMNE.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu