Vuçiç bëri edhe këtë veprim të pabesueshëm kur erdhi në Kosovë

Ndërkohë që ishin të shumtë ata që thanë se vizita e tij në Kosovë përbente rrezik për trazira, presidenti serb Vuçiç nuk i ka marrë parasysh paralajmërimet duke marrë me vete edhe djalin e tij, i cili quhet Danilo.

Lajmi konfirmohet nga Tanjug, e cila thekson se kjo vizitë është shumë e rendësishme për rrethanat në të cilat ndodhen serbët në Kosovë, shkruan Albeu.com.

Ndërsa, analistës serbë e vlerësojnë se kjo vizitë mund të jetë vendimtare për serbët e Kosovës dhe për ecurinë e mëtejmë të dialogut dhe stabilizimin e proceseve politike në Kosovë e më gjerë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here