Vullnetarët që shpëtuan 60.000 civilë në Siri, kandidojnë për çmimin Nobel(VIDEO)

Një grup vullnetarësh në Siri kanë ndermarë shumë aksione për shpëtimin e civilëve të pafajshëm nga sulmet e luftës, ata kanë nxjerë nga rrënojat dhe kanë shpëtuar mbi 60.000 jetë të pafajshme.

Njerëz të zakonshëm, studentë, punëtore, të diplomuar, që zgjeruan rrethin e vullnetarëve për tu dalë në ndihmë civilëve, ku kanë humbur jetën mbi 150 vullnetarë në tentativa për shpëtim.

Ata vendosën të kandidojnë për çmimin Nobel, në spotin e mëposhtëm do njiheni me ta, profesionet e tyre, dhe fragmente të shkurtëra të inçizuara gjatë aksioneve të tyre për nxjerrjen e civilëve nga rrënojat./InfoShqip,com


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu