Zhernovski: Nëse Greqia nuk ratifikon Marrëveshjen, amendamentet të pavlefshme

Zëvendës ministri për Punë të Jashtme, Andrej Zhernovski iu përgjigj koordinatorit të VMRO-së, Nikolla Micev, i cili propozoi amendament të posaçëm për mbrojtje, në rast se Marrëveshja nuk kalon në Kuvendin Grek. Zhernovski theksoi se ky garancion tashmë është i siguruar në draft amendamentet.

Mbrojtja për të cilën po flet opozita tashmë është në draft-amendamentet. Kjo do të thotë se nëse Greqia nuk e ratifikon Marrëveshjen dhe protokollin për anëtarësimin në NATO, ndryshimet kushtetuese nuk do të jenë të vlefshme”- u shpreh Zhernovski.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here