50 euro gjobë nëse ‘Ajvarin’ e përgatisni para banesës

Një vendim nga qyteti i Shkupit ndalon rreptësisht përgaditjen e Ajvarit në zona publike.

Inspektorët do të kontrollojnë dhe do të gjobisin me 50 euro çdo shkelje të këtij vendimi.

Ndëshkime do të marrin shitësit me shumicë të perimeve në vende publike.

Zyrtarët e qytetit kanë shpjeguar se përdorimi i hapësirave publike për gatime thonë se shkatërrohen hapësirat publike, dhe kjo është e ndaluar që nga viti 2008. Dënimi për këtë është 50 euro apo 300 denarë.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu