Abedin Zymberi : Me luftuar për popull të shajnë, me fol realitetin të shajnë

E lexova shkrimin e të nderuarit Prof.D-r Abdulmenaf Bexhetit. por çka më dëshpëroi edhe më shum komentet të cilët i lexova. Vallai tash definitivisht pe kuptoj se nuk jemi rastësisht në kët gjendje. Me fol të shajn, mos me fol të shajnë, me fol realitetin të shajnë, me luftu për popull të shajnë, krejt pasurin dhe jetën ja fal kombit prap të shajnë. A mbet donjë veprimtar, donjë njeri i ndershëm pa u shar dhe ofenduar. Askush nuk e ka lexu dhe me u fut në debat për atë që ka shkruar dhe paralajmëruar që është në të mirën tonë. Pa e lexuar fare e ofendojnë një akademik. Mjer gjeneratat që po vijnë çfar ardhmërie po i lëmë. Si duket sja paska vlejt për kurgjë me sakrifiku.
(Status në Facebook i ish deputetit, Abedin Zymberi)


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu