“Aleanca për Shqiptarët”: Punësime, gjuha shqipe, regjistrim i popullsisë

Premtuan se do të angazhohen për jetë, standard, dhe të drejta më të mira të shqiptarëve, punsime të reja në polici dhe ushtri si dhe realizimin e gjuhës shqipe në të gjitha nivelet e vendit.

“Besohuni se që në do ta arrijm qëllimin që kemi ne do të vazhdojmëme bashkimin e shqiptarëve eshqiptarëve derisa e bëjmë frontin më të madh politik që të përballemi mirë me bllokun politik maqedonas”, shprehet kryetari i LR-PDSH-së, Ziadin Sela.

“Alenaca do të merr masa të nevojshme dhe do të përpiqemi që ti venodsim para organeve të drejtësisë jo vetëm ata të cilat ndërmarrin aksione fizike përdorin dhunë kundër nxënësve posaçërisht këtu në Shkup BLIC Aleanca do të angazhohet për emrin e shkollave të vendos numri i nxënësve në qoftëse një nxënës shqiptarë është më shumë se nxënësit e tjerë, shkolla do të duhet të quhet në gjuhën shqipe”, shprehet kryetari i “Uniteti”-t, Gëzim Ostreni.

“Arma më e madhe e BDI-së është humbur. 11 dhjetor llogaritim ne që ti fitojmë këto zgjedhje se ne jemi ndryshe dhe ju lutem shkoni në shtëpi në shtëpi dhe thoni se numri jonë është 7 dhe se na jepni besimin që të tregojmë se kush jemi dhe si dim të punojmë”, shprehet bartësi i listës në njësinë zgjedhore 1 nga “Aleanca për Shqiptarët”, Arben Taravari.

“Aleanca për shqiptarët” u zotua edhe për realizimin e procesit të regjistrimit të popullësisë dhe amvisrisë, po pasi që do të ndryshohet kuadri aktuale i Entit për Statistikë dhe do të punësohen shqiptarë në këtë insitucion.

Platforma Ndryshe” e “Aleancës për Shqiptarët”në vetë ngërthen edhe barazi e plotë mes dy bashkësive etnike, përforcimi i sektorit privat, luftë ndaj korrupsionit dhe krimet të organizuar, dhe integrimet euroatlantike.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu