Çmime të reja të derivateve të naftës

Nga mesnata dizeli do të kushtojë më shtrenjtë për 1 denarë ndërsa benzina do të shtrenjtohet për 2 denarë për litër. Këtë vendim e ka sjellur sot Komisioni Rregullator për Energjetikë.

Sipas këtij vendimi nga mesnata, EUROSUPER BS 95 do të kushtojë 64,5 denarë për litër, ndërsa EUROSUPER 98 për 66,5 denarë.

Një litër dizel do kushtojë më shtrenjtë dhe çmimi me pakicë do të shitet për 61 denarë..

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here