Doktoron në Zvicër shqiptarja nga Kërçova Arlinda Amiti, njeh 7 gjuhë të huaja

Profesoresha Arlinda Amiti është femra shqiptare më e shkolluar në Zvicër. Arlinda Amiti po shkruan historinë e diasporës shqiptare dhe është më shumë se shembull integrimi.

Ajo tashme është një shkenctare, njëkohësisht ligjeruese në Universitetin e Bazelit.
Profesoresha Arlinda Amiti, është koordinatore e programit të doktoraturës

“Islami dhe Shoqëria: Studime Teologjike Islame” në Qendrën Zvicerane për Islamin dhe Shoqërinë (SZIG), shkruan gazeta zvicerane Le Canton27.ch.

Është modeste ju shmanget lavdit, nuk dëshiron të dalë në gazeta të lavdërohet apo të flas në vetën e parë.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu