Drejtori i BDI-së fyen opozitën shqiptare: “Nuk keni b*thë…”

Drejtori i Shtëpisë së kulturës në Dibër, Artin Spahiu ka ofenduar opozitën duke ju thënë se skanë bythë me kërcënu për bojkotin e zgjedhjeve
Ja postimi i tij
Të bojkotojmë a?!
Mirë, ja po e bëjmë, po ku do shkojmë? A keni gjetur alternativë?
Nuk e di se a jeni të vetëdishëm se për të bojkotu zgjedhjet, unë mendoj se duhet të kesh njërën nga këta dy qëllime:
Ose të kalosh në metodat ekstreme të zgjidhjes së problemeve- siç bënë në 2001ose, ke qëllim dëmtimit të kauzësh shqiptare dhe zbehjen e fuqisë votuese të shqiptarëve.Për një gjë mendoj se tani më jemi të vetëdijshëm:
Për të parën (konflikt të armatosur) nuk mendoj se do të kenë “bythë” ta bëjnë ata që po kërcënojnë me veprimin e bojkotit, pasi ata janë që të gjithë që kishin mundësi ta tregojnë veten në tri konfliktet e armatosura të shqiptarëve ne Ballkan, por fatkeqësisht edhe atëherë ishin “pacifistë”.“- ka shkruar drejtori i BDI-së Spahiu.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu