“E Majta” dorëzon kallëzim penal kundër Talat Xhaferit

Departamenti juridik i Partisë Politike të Majtë, në Prokurorinë Themelore Publike – Shkup, ka dorëzuar kallëzim penal kundër kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë – Talat Xhaferi.

Sipas së “Majtës”, Xhaferi në mënyrë arbitrare dhe në kundërshtim me Kushtetutën, Ligjin dhe Rregulloren e Punës pengoi zbatimin e iniciativës civile në nivel shtetëror për mbledhjen e 150.000 nënshkrimeve për thirrjen e referendumit shtesë të detyrueshëm për Ligjin për ratifikimin e Marrëveshjes për fqinjësi të mirë me Bullgarinë.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu