“Edhe një koplo të fundit duhet ti jepni”. Për cfarë e ka fjalën Luizi: Kiara nuk ishte për finale

Pas prime-it të djeshëm kanë filluar diskutimet mes banorëve këtë herë për finalen. Pas darkës, Luizi, Qetsori dhe Nita biseduan në oborr mbi atë çka ndodhi.

Në morinë e bisedave, Luizi i këshilloi se dhe “kolpo e fundit i d,uhet deri të shtunën që ata të mbërrijnë në finale”.

Gjithashtu Qetsori shtoi se “Efi nuk ishte për finale, nuk e meritonte”.

Luizi: Po pse kush e meritonte? Bledi? As Kiara nuk ishte për finale, ajo erdhi për mua, sepse i binte të qëndronim kohë të gjatë larg njëri-tjetrit. Fati që erdhi, po ajo nuk e kishte më mendjen te loja. Ka dashur të dalë disa herë, sidomos pas kësaj lojës që i bëra unë, se s’po e mbaja dot më.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu