“Efin se llogaris”, Luizi për finalen: Me Dean dhe Nitën kam siklet

Në një bisedë mes Deas, Luizit dhe Kristit, ky i fundit pyeti Luizin se përse ai nuk zgjedh të debatojë apo diskutojë me Efin.

Luizi tha se nuk e llogarit Efin, por vetëm ata të dy. Por sipas Kristit, ai nuk debaton apo diskuton me të, pasi e di se nëse e faktorizon do ta fuqizonte akoma më shumë.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu