Habit aktori: Nënës i vinte turp për mua kur vinte në shkollë

Marin Orhanasi ka qenë i ftuar ditën e sotme në “Se Luan Topi”. Aktori ka rrëfyer ditën e sotme mbi jetën e tij personale dhe atë profesionale

Marin Orhanasi ka qenë i ftuar ditën e sotme në “Se Luan Topi”. Aktori ka rrëfyer ditën e sotme mbi jetën e tij personale dhe atë profesionale.

“Doja të luaja bilardo të mos bëja mësim. Teatrin e kam nisur për të justifikuar mungesat në shkollë sepse nënës time i vinte turp kur vinte në shkollë dhe shikonte mungesat e mia. Ka qenë një rast kur duhet të bëja një hartim dhe zysha e dinte që unë nuk doja të bëja mësim.

Shkruaje “ më tha dhe dil pastaj. Tema ishte si i klauat pushimet verore dhe unë kam shkruar vetëm “Mirë faleminderit, si ke qenë ti?”– tha aktori.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu