Hill: Problemi i targave të shtyhet të paktën për një vit

Ambasadori amerikan në Beograd, Christopher Hill, tha se problemi i targave të veturave në Kosovë duhet të shtyhet për të paktën një vit, për të zgjidhur çështje më të rëndësishme.

Rajoni ka nevojë t’i qetësojë frikët, tha Hill gjatë një vizite në Institutin për Gjenetikën Molekulare dhe Inxhinierinë Gjenetike në Serbi.

“Është e nevojshme që problemet të zgjidhen për afat të gjatë, në mënyrë që serbët në Kosovë ta dinë se si do të jetë jeta e tyre. Kosova gjithashtu duhet të ketë perspektivën e një pozicioni ndërkombëtar, tha Hill.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu