I vetmi ‘banor’ që Luizi nuk nxjerr dot nga shtëpia është, miu

Katër finalistë në shtëpi:Luizi,Efi,Dea dhe Kristi janë në javën e tyre të fundit në shtëpi dhe për momentin po e shfrytëzojnë për tu kënaqur duke lënë mënjanë debatet.Katër thamë?Ndjesë,janë pesë ose edhe më shumë sepse në shtëpi më shumë se njëherë kanë qarkulluar video ku minj vijnë vërdallë.

Një miush e ka parë Luizi të cilin në fillim e tremb dhe pastaj e ndjek por ai fshihet nën kanapet e kuzhinës.

Epo kjo pikë e zezë, ai sa i premtoi të jëmës se nuk do bënte debate me banorët, tani i duhet të mendojë sërisht se si të heqi miun nga dera e kuqe.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu