Ish komandanti i xhandarmerisë serbe në burg ka frigë nga Shqiptarët

Ish komandanti i xhandamerisë serbe, gjenerali i pensionuar Bratislav Dikiq po qëndron i arrestuar në Malin e Zi, dhe është dëgjuar nga gjykata për arsyen se ai ka qëndruar në Malin e Zi një ditë para se të mbahen zgjedhjet parlamentare me 16 tetor, transmeton presheva.com.

Dikiq me një grupë shtetas të Serbisë është arrestuar nën dyshimin se ka qenë komandant operativ i puçit të planifikuar në Malin e Zi.

Ish komandanti i xhandamerisë Dikiq është ankuar se në burg nuk po ndjehet i sigurtë dhe se frikën më të madhe e ka nga “të burgosurit shqiptarë”.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu