Ja sa ditë duhet të punosh në Zvicër për të blerë iPhone 15

Indeksi i iPhone 2023 tregon se sa shumë duhet të punojnë banorët e vendeve të ndryshme për të blerë iPhone të ri. Kjo analiza krahason pagat mesatare të shteteve dhe çmimet lokale të iPhone 15.

Zvicra zë vendin e parë bazuar në të ardhurat aktuale, shkruan Indeksonline.

Kjo do të thotë se daja, vëllau, motra, prindërit, apo bashkëshorti juaj duhej të punoj vetëm 4 ditë në muaj në Zvicër që të iu gëzoj më iPhone 15.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu