Nëse Vlen del prej qeverie sot, prej n’Strugë vini n’këmbë dhe hyni me VMRO-në edhe me Stoilkoviçin

Nga Furkan Saliu

Ok be, ka shumë elementë anti-shqiptare në këtë përbërje qeverisëse ama mos u bëni dyftyr’sha.

Nëse Vlen del prej qeverie sot, prej n’Strugë vini n’kembe dhe hyni me VMRO-në edhe me Stoilkoviçin.

Bile dilni edhe deklaroni se po hyni në Qeveri se ardhmëria evropiane është në pikëpyetje.

Leni më k’to fora th’mish dhe nisni reforma brenda subjekteve. Boll i rrejtet aktivistët se për 6 muaj do të jeni sërish në pushtet.

Sa keni kohë e sa nuk ju ka m’brri fati i PDSH-së, nisni reformat.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu