Njësite të mëdha policore blinduan Shkupin, çfarë po ndodhë?

Njësitet speciale policore sot gjatë tërë ditën kanë qenë të stacionuara përreth Shkupit. Prania e tyre ka qenë në të gjitha hyrje daljet e Shkupit në pjesën me Kumanovën dhe në anën tjetër Sarajit, duke përfshirë edhe gjithë qarkoren që çon drejt kufirit me Kosovën.

Prania e këtyre forcave policore të maskuara siç bëhet e ditur ka qenë për shkak të procesit gjyqësor për Grupin e Kumanovës në Gjykatën Supreme në Shkup.(INA)


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu