Përdhunohet i burgosuri në burgun e Shtipit

I burgosuri nga Strumica i transferuar në burgun në Shtip ishte përdhunuar në qeli përderisa ishte duke fjetur.

Siç thuhet nga policia e Shtipit, dy të burgosurit T.M. (31) dhe R.XH. (26), të dy nga Strumica, janë konfliktuar fizikisht në burgun e Shtipit, kurse kur ka ardhur policia ta shqyrtojë rastin, ishte thënë se të njëjtën ditë rreth orës 03:00 përderisa T.M. flente në qeli., i cili ishte transferuar në të njëjtën qeli, ka kryer veprime të pahijshme ndaj T.M.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu