Pse nuk duhet ta fitojë Big Brother Luizi sipas Nitës

Nita tha se çuditërisht çdo banorë e ka marrë Luizin si shembull, deri sa në mënyrë indirekte flasin për të si të ishte fituesi.

Ajo shtoi se pavarësisht kësaj, Luizi nuk ka merita të majftueshme për të qënë fituesi, pasi ai është një person që e ka planifikuar që jashtë të mos jetë vetja, por të krijojë disa karaktere të ndryshme që i ka kopjuar.

Për të merita e vetme është aftësia që ka pasur për të mbajtur mend ato karaktere dhe personazhe që ka kopjuar, gjithashtu edhe t’u hedhë hi syve banorëve të shtëpisë në momente të caktuara.

Sipas saj fituesi nuk ka aspak tipare të ngjashme me Luizin.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu