Qetsori: Luizi ecën sipas kanunit

Në një bisedë mes banorëve, Qetsori tha se burrat nuk kanë vetëm ligjet e shtetit, por dhe ligjet e ‘Kanunit’. Sipas tij, ‘Kanuni’ përfshin gjithashtu komunikimin dhe faljen.

Qetsori tha se nëse Luizi e ka falur Kristin dhe i bëri këtë veprim, atëherë është pabesi nga ana e tij.

Por nëse ai nuk e ka falur dhe e ‘ndëshkoi’ në këtë mënyrë, kjo tregon karakterin e Luizit mbështetur mbi ligjet e tij ‘kanunore’.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu